Lägesrapport från THJ racing.

Tidigare idag körde THJ speedway i Eskilstuna. Det var Zorros last race. En hyllningsbatalj för Magnus Zorro Zetterström, som nu läger släpskon på hyllan efter en lång och framgångsrik racingkarriär.

Månghövdad publik och ett startfält som hette duga. Det var även ett race med legenderna Tony Rickardsson, Tony Olsson, Peter Nahlin och John Cook. Oerhört populärt och Tony visade att speedwayen sitter i ryggraden.

THJ var inbjuden av Zorro och åkte upp till Eskilstuna utan sina cyklar. Han hade endast hjälm, dräkt och skyddsgrejer med sej.

THJ fick låna cykel och mekaniker av Zorro själv. Anledningen till detta lite senare.

Det blev förstås lite skakigt framträdande. Det är ju långt ifrån optimalt att åka på lånade grejer. Tomas hankade sej fram bra trots allt.

Efter ett snack med THJ, då det inte fanns några liveuppdateringar alls att tillgå, får vi gå ut med vad Tomas själv sa om sin poängskörd.

0,0,1,2,2  ska han ha tagit. THJ kände att han började komma bra överens med den lånade cykeln på slutet.

Men det är givetvis inte resultaten som är det intressanta i en sån här tävling. Grabbarna och publiken hade kanonkul i det fina vädret. THJ själv sa att han var överlycklig att han trots allt åkte upp för att vara med och hylla Zorro!

Anledningen till det något svaga resultatet i tisdagens match i Vetlanda och att THJ så när inte skulle åka till Eskilstuna idag om inte Zorro lånat ut grejer, är..

Sedan i måndags har inte Tomas eller THJ racing fått tag i vår Polske mekaniker. Han skulle dykt upp i måndags med THJs buss, cyklar, verktyg, overall och allt annat. THJ sa att han fick ett telefonsamtal att han missat färjan i Polen. Sedan dess har vi inte lyckats att få tag i mekanikern. Han har stängt av sin telefon.

Vi ses

THJ racing