Uppdatering och Allsvenskt kontrakt

Nu är planeringar, träning och arbete igång inför säsongen 2017. Sedan innan har ett 1+1 års kontrakt skrivits med Elit Vetlanda.

Helt enligt THJ racings planer, har nu ännu ett kontrakt skrivits. Ett år med Örnarna i Mariestad. Det blir med andra ord styrning i Allsvenskan 2017. THJ tog semester från Allsvenskan denna säsong men deklarerade för ett tag sedan att han vill åka igen. Resultatet blev då Örnarna. THJ är nöjd och glad.

Vi riktar blickarna mot väst, närmare bestämt Danmark och hoppas vi kan presentera ett kontrakt där inom kort.

THJs egna reflektioner lyder:

– Idag gjorde vi klart med Örnarna i Allsvenskan och känslan är väldigt bra, Mariestad har en bana som jag gillar och jag kan köra riktigt bra här så jag är säker på att båda parter har gjort en bra deal.
Jag ser fram emot detta otroligt mycket och att få köra mer speedway hemma i sverige var något jag saknade i år. Trots att jag sagt att det är för lite betalt i allsvenskan gentemot skaderiskerna så anser jag att matchträningen & flera åktillfällen är viktigare än den ekonomiska biten
iaf i den situation jag befinner mig i nu.

Nu inväntar en tredje klubb och vi hoppas såklart på att det blir i Danska super Ligan, så vi har fortfarande mycket att se framemot .

// THJ

Nu börjar vi resan mot ett stabilare, bättre och framgångsrikt 2017 och vi hoppas ni är med oss.

Vi tackar våra sponsorer och vår publik för denna säsong. Den blev inte som vi hoppades på tyvärr. Vi ska nu göra allt vi kan för att 2017 ska bli ett magiskt år.

Tack så mycket!

THJ racing