Uppdatering, summering och THJs reflektioner

Här följer Tomas egna ord och reflektioner om årets säsong, tankar och planer inför framtiden.

Jag ger upp ?!

Ja, inte riktigt kanske men som ni vet har dem 2 senaste säsongerna varit tuffa & resultaten har inte varit dem jag slitit & jobbat för.
Jag har blivit borttagen ur det polska laget för många gånger för kunna hitta någon motivation och lust att komma och köra för dem.
För många oklarheter och dålig komunikation från klubben orsakade också att en styrning i Skottland resten av säsongen uteblev då flygen inte skulle hinna ta mig till polen i tid, men när det väl kom en laguttagning från klubben var jag inte med & tiden hade gått ut för få kontraktet klart i Skottland.
Pga detta tog jag beslutet att ge upp säsongen 2016 med undantag för ett par matcher eller ifall jag säkert är med i laget i Polen, men jag lägger inte ner någon större planering eller fokus mer i år.

Ett nytt uplägg ?

Men det som ger motivation och en glädje är att redan nu kunna börja jobba sakta men säkert för bygga upp något nytt säsongen 2017 utan att tänka på vad som har varit.
Såklart att situationen och motivationen hade varit annorlunda under säsongen om jag levererat bättre med poäng och att mina beslut nu såhär efteråt kanske hade varit annorlunda, MEN jag kommer inte jobba för ett kontrakt i Polen nästa år utan kanske att jag till & med inte kör alls för en Polsk klubb 2017.
Jag har tröttnat på den Polska hanteringen och det har inte varit roligt att åka till Polen.

Det nya upplägget för säsongen 2017 innebär att jag med teamet kommer fokusera på sveriges 2 bästa ligor och att jobba ihop ett kontrakt i Danska ligan, Eventuellt kommer vi försöka få ett kontrakt med en Tysk klubb också.då det inte är allt för många matcher om året där.
Men att inte lägga något fokus på Polen 2017 är nog den största förändringen i min karriär då jag har kört i Polen i 10 säsonger, Det känns väldigt bra att ha tagit detta beslut. Mycket press & stress kommer försvinna tack vare detta och planeringen inför 2017 kan bli en aning smidigare.

Därmed förklarar jag att satsningen 2016 är över !!

OBS att ett eventuellt warszawa kontrakt kommer att skrivas, en förklaring till vad detta är kommer vid en senare uppdatering 😉

Hoppas ni alla får en bra vecka och att Gp-tävlingen i Tyskland blir en spännande och tuff match i helgen

// THJ
Det ser ut att kunna bli ett mycket intressant upplägg och 2017 säsong.

Uppdateringar kommer mer sporadiskt framöver med tanke på att säsongen 2016 går mot sitt slut. Vi hoppas Ni alla är med oss nästa säsong.

Tack för Er support, den är enormt värdefull.